Buitenhuis

Buitenhuis

Hallo, wij zijn groep Buitenhuis!

In onze groep zitten dit jaar 13 kinderen. Juf Anita werkt op maandag in de groep en juf Yda op dinsdag t/m vrijdag. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag assisteert juf Insaf en op woensdag assisteert juf Khadija.

In onze groep wordt hard gewerkt. We besteden veel tijd aan lezen. Dit doen we met de methode Estafette. Daarnaast lezen we in onze eigen AVI-boeken en boeken van de bibliotheek op school. Met rekenen maken we niet alleen sommen, maar oefenen we ook met geldrekenen en klokkijken.
Met de methode Logo3000 leren we iedere week nieuwe woorden om de woordenschat te vergroten. Ook oefenen we met het schrijven van woorden en doen we al een echt dictee.
Ook oefenen we met zelfstandig werken, zodat we leren dat we niet altijd gelijk hulp kunnen krijgen. Naast alle leervakken zijn sociale vaardigheden ook erg belangrijk voor ons. Iedere week hebben we lessen om te leren beter met elkaar om te gaan zodat het nog gezelliger wordt in onze klas.

Op maandag hebben we handwerken bij juf Elianne, op dinsdag en donderdag gymmen we bij juf Michelle en op vrijdag zwemmen we in het zwembad van Hoogvliet.
En verder doen we nog: tekenen, knutselen, zingen, spelen en nog veel meer…!

Groetjes van Gianissy, Kaan, Mees, Melissa, Stefan, Amresh, Mehmet, Yo-Angel, Robine, Anouar, Levi, Djairo, Sylvano, juf Insaf, juf Khadija, juf Anita en juf Yda.