Paasviering

Donderdag 13 april om 9:00 uur kwamen alle groepen naar de hal en begonnen we met een lied. Dit jaar hadden we drie liedjes om te oefenen voor onze Paasviering. ‘Elke dag kan Pasen zijn’ was best een moeilijk liedje……maar, alle groepen hebben het toch geoefend. Het liedje gaat over elkaar helpen en aardig zijn voor elkaar; dat kunnen we elke dag.

Daarna luisterden en keken we naar de platen bij het verhaal over Petrus, de vriend van Jezus die verdrietig was omdat zijn vriend niet meer met hem kon gaan varen. Het verhaal van de opstanding werd vanuit Petrus verteld. Charlotte vervolgens een gebed voor ons voorgelezen.

Om 12:00 uur waren de gangen van de school net een groot restaurant. Bij alle klassen waren de tafels gedekt en hadden de moeders van de ouderregiegroep allerlei lekkers voor ons op de tafels gezet; brood, matzes, gekleurde eitjes, kaas, kipfilet, jam enz… Wat hebben we allemaal lekker gesmikkeld!!!! Daar hebben wij de moeders natuurlijk een heel groot applaus voor gegeven!

Voordat we gingen lunchen werden er, uit een grote container in de gang, nieuwe stepjes en een fietsje tevoorschijn gehaald…….gekocht van o.a. het geld van de sponsorloop. Andere speelmaterialen zijn nog in bestelling….Dat was een mooie verrassing!

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.